Πρόωρος τελικός στη Μελβούρνη;

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012


Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Μάρκο Παγδατή και τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο κόβει την ανάσα και μας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για τα σπουδαία ματς που πλησιάζουν στο Melbourne Park με τους δύο σούπερ τενίστες να θέλουν διακαώς τη νίκη και την πρόκριση στους "4" του Σίδνεϊ. 

Το πρωί της Πέμπτης (10:30 ώρα Ελλάδας), στο κεντρικό court του Olympic Park στο Σίδνεϊ, θα ξεκινήσει το ντέρμπι των προημιτελικών στο Apia Sydney International ανάμεσα στο Νο1 του ταμπλό, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και τον πρωταθλητή της διοργάνωσης το 2010, Μάρκο Παγδατή η φόρμα των οποίων μας προϊδεάζει για ένα αμφίρροπο παιχνίδι με εντυπωσιακά ράλι και πολλούς winners.

Οι δύο σπουδαίοι τενίστες, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης του Australian Open την ερχόμενη Δευτέρα (16/01) και μια ενδεχόμενη νίκη αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά στη ψυχολογία πλησιάζοντας στο μεγάλο ραντεβού της Μελβούρνης.

Αυτός θα είναι ο τρίτος προημιτελικός του Σίδνεϊ καθώς θα έχουν προηγηθεί οι αναμετρήσεις Γκασκέ-Ιστόμιν και Νιέμινεν-Ρέινολντς ενώ ο τελευταίος προημιτελικός θα διεξαχθεί αργότερα ανάμεσα στους Μπογκομόλοφ και Μπενετό που διασταυρώνονται με το ζευγάρι Παγδατής-Ντελ Πότρο στα ημιτελικά.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων Παγδατή και Ντελ Πότρο είναι ισόπαλη με τον 26χρονο Κύπριο πρωταθλητή, Νο43 στον κόσμο, να είναι ο νικητής της τελευταίας φοράς που βρέθηκαν αντιμέτωποι για το 2ο γύρο στο περσινό Australian Open, τότε που ο Αργεντίνος προσπαθούσε να επιστρέψει απ'τον σοβαρό του τραυματισμό στον καρπό.

Τα πράγματα από τότε έχουν αλλάξει δραματικά με τον Ντελ Πότρο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά και από το Νο484 που βρισκόταν μετά το Australian Open 2011, να τερματίζει στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας πλέον βλέψεις για επιστροφή στο top4 μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Σίδνει περιλαμβάνει και τους σπουδαίους ημιτελικούς των γυναικών Να Λι-Κβίτοβα (05:30GR) και Αζαρένκα-Ραντβάνσκα (07:30GR).

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger