Εντυπωσιάζει τους Τεξανούς η Κορδολαίμη,τό δικό μας παιδί.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μια σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Έλενα Κορδολαίμη από την Λαμία , η οποία αναδείχθηκε κορυφαία τενίστρια της εβδομάδας από την ένωση Southland Conference. Η 18χρονη Ελληνίδα, βοήθησε με τις νίκες της το πανεπιστήμιο Stephen F. Austin από το Τέξας να επιβληθεί των Florida Atlantic και Louisville, την πρώτη εβδομάδα της σεζόν. Η αθλήτρια από τη Λαμία, αγωνίζεται για πρώτη χρονιά με το πανεπιστήμιο της πόλης Nacogdoches του Τέξας,
πραγματοποιώντας εντυπωσιακό ξεκίνημα. Στις μονές τις αναμετρήσεις, η νεαρή πρωταθλήτρια πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ολοκλήρωσε με 2-1 νίκες τη συμμετοχή της στα διπλά.

Συγκεκριμένα, η Κορδολαίμη επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 της Gabriella Duncan από το πανεπιστήμιο του Louisville και με 6-3, 6-3 της Natasha Basma του Florida Atlantic. Νίκη πέτυχε και απέναντι στη Melissa Kopinski και το πανεπιστήμιο του Illinois, καθώς επιβλήθηκε της Αμερικανίδας με 6-2, 7-5, 7-5 παρά την ήττα του SFA με 5-2.

Έτσι, η Έλενα αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της πρώτης εβδομάδας της σεζόν από τη Southland Conference, την αθλητική ένωση στην οποία συμπεριλαμβάνονται 12 κολλέγια από το South Central.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger