Φεύγουν οι Γερμανοί από τον Alpha

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Την πώληση του πλειοψηφικού ποσοστού 70% που ελέγχουν στον Alpha, στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά ανακοίνωσε ο όμιλος RTL Group.
Η συμφωνία μένει να εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο α' τρίμηνο του 2012, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Καθώς ο κ. Κοντομηνάς ελέγχει ήδη το 30%, αναμένεται να καταστεί εκ νέου ο μοναδικός μέτοχος του καναλιού. 
O κ. Κοντομηνάς δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ο Alpha έχει βελτιώσει σημαντικά τη θέση του στην αγορά την τελευταία τριετία. Λυπάμαι που ο όμιλος RTL αποχωρεί από την ελληνική αγορά, δεδομένου του εν λόγω επιτεύγματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιχειρηματικούς μου εταίρους στο RTL για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και την τεχνογνωσία με την οποία συνέβαλαν στην επανατοποθέτηση του Alpha προς νεότερα σε ηλικία κοινά. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την άκρως επαγγελματική διοικητική ομάδα του Alpha προκειμένου να καθοδηγήσουμε την εταιρία εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου".
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου RTL, Gerhard Zeiler, τόνισε: "Δεδομένης της βαριάς και συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αποφασίσαμε τελικώς να αποχωρήσουμε."
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger