Ακυρώθηκε το «Dancing with the Stars» - Τα πείσματα της Μακρυπούλια...

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΑΝΤ1 αιφνιδιάζει τους πάντες και προχωρά στο "πάγωμα" του "Dancing with the stars" ! Από εκεί που όλοι στο Μαρούσι έτρεχαν πανικόβλητοι για να είναι τα πάντα έτοιμα μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρσ της Πρωταπριλιάς, η διοίκηση αποφασίζει λόγω υπέρογκου προυπολογισμού - τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση μου μόλις λάβαμε - να μεταθέσει το στήσιμο του εν ΄λόγω προγράμματος για την επόμενη σεζόν. 

H επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

"...Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του DancingWithTheStars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. 


Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης".
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η ακύρωση του προγράμματος δεν είναι άσχετη και με τα "πείσματα" της Ζέτα Μακρυπούλια, που αυτή την περίοδο, βρισκόταν σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του «Dancing with the Stars» και δεν δεχόταν να κοπεί στη μέση ο παχυλός μισθός που εισέπραττε τα δύο προηγούμενα έτη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο της εκπομπής με 10.000 ευρώ μεικτά ανά επεισόδιο, ποσό που πέρυσι μειώθηκε στα 8.000 ευρώ ανά επεισόδιο, δηλαδή 32-40.000 μηνιαίως. 

Τώρα ο ΑΝΤ1 ζητούσε το ποσό να πέσει σε 5000 ανά επεισόδιο - κάτι που δεν έγινε δεκτό από την κα Μακρυπούλια, μοντέλο, ηθοποιό και παρουσιάστρια...
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger