Το λεμόνι....μαχητής κατά του καρκίνου.....

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Tο λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10000 φορές ισχυρότερο από την χημειοθεραπεία. 

Γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό? 

Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντας του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη. Εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. 
Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. 

Πόσα άτομα πεθαίνουν ? 

Ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων?

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλυτέρων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που το διαβεβαιώνει. 

« Ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και μετά.»

Τα συμπεράσματα ήταν: 

Καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανόμενων, 

1.Του εντέρου κολον, 

2.Του στήθους, 

3. Του προστάτη 

4. Των πνευμόνων 

6. Και του παγκρέατος... 

Τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10000 φορές καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημικοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως σήμερα στον κόσμο.

Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή !!!!!!! 

πίνετε κάθε πρωί νηστικοί ένα ποτήρι νερό με το χυμό μισού λεμονιού!!!!

Πηγή :Ινστιτούτο Των Επιστήμων Υγείας, Llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, Md 1201
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger