Μένει με 37.000.000 ευρώ ο Μουρίνιο!

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε "όχι" στην Τσέλσι και μέσα σε λίγες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο αυτοκρατορικό συμβόλαιο...
που του προσέφερε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε διακαή πόθο να ξαναφέρει τον "special one" στο Λονδίνο μετά την επιτυχημένη παρουσία του την τριετία 2004-2007, όμως φαίνεται πως άργησε...

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική εφημερίδα "Sun", που επικαλείται πηγές μέσα από τη Ρεάλ, ο Πορτογάλος τεχνικός απέρριψε οποιαδήποτε προσφορά για να επιστρέψει στην Τσέλσι ξεκαθαρίζοντας πως έχει αποδεχτεί την πρόταση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μία πρόταση που σύμφωνα με τον εν λόγω μέσο προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το 2015 για τον Ζοζέ Μουρίνιο (το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2014), βάσει του οποίου ο πολυνίκης τεχνικός θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό στα επόμενα τρία χρόνια κατά 37.000.000 ευρώ!

"Είμαστε πολύ, πολύ κοντά στο να υπογράψουμε τη συμφωνία με τον Ζοζέ. Οι συναντησεις των τελευταίων εβδομάδων πήγαν πολύ καλά και ο Μουρίνιο έχει ήδη στα χέρια του το νέο συμβόλαιο που είναι να υπογράψει.

Το μόνο που περιμένουμε είναι η υπογραφή του", δήλωσε πηγή μέσα από τους "μερένγκες".

Η αγγλική εφημερίδα υπογραμμίζει επίσης ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έπαψε ούτε στιγμή να έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Μουρίνιο παρά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από τη Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επίσης ότι ο "Μου" δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους πριν τους οδηγήσει στην κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών της ιστορίας τους.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger