Ηράκλειο:Συγκλονίζει η σύλληψη μάνας,που έκλεβε γάλα για τα παιδιά της!

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012


Η 32χρονη ''πιάστηκε'' από τις κάμερες σούπερ μάρκετ να βάζει στην τσάντα της, δύο κουτιά γάλα - Η υπόθεση έχει συγκινήσει ακόμα και τους αστυνομικούς...
Την εποχή των ''αθλίων'' ξαναζεί η Ελλάδα και το μεσημέρι της Πέμπτης (14-06-2012) οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θηλυκό Γιάννη Αγιάννη. Μια 32χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνει από την πείνα το παιδι της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα.
Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι πολυεθνικού σουπερ μάρκετ έξω από το Ηράκλειο μήνυσαν 32χρονη Ηρακλειώτισσα γιατί έκλεψε δύο κουτιά γάλα και λίγα τρόφιμα για το παιδί της, όπως είπε.
Η σύλληψη της 32χρονης η οποία κατάγεται από χωριό του νομού Ηρακλείου, έγινε χθες το μεσημέρι, καθώς η πλευρά του σούπερ μάρκετ επέμενε ζητώντας τη σύλληψη της. Η ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια, οπως ορίζει ο νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για συγκλονιστική υπόθεση, που έχει συγκινήσει ακόμα και τους αστυνομικούς.
Πάντως στελέχη του ΣΜ π,είπαν ότι ή υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από τη μία πλευρά και επεσήμαναν ότι ''υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν ότι η εταιρεία και οι εργαζόμενοι δεν είναι άκαρδοι και έχουν συμπεριφεθεί με αξιοπρέπεια''.
Το μεσημέρι η 32χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα , αλλά η υπόθεση πλέον παίρνει τραγικές κοινωνικές διαστάσεις...
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger