Teleiakaipavla.gr - Καταγράφει τη διαφθορά στην Ελλάδα

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το teleiakaipavla είναι μια σελίδα-κίνημα πολιτών που καταγράφει τη διαφθορά στην Ελλάδα. Το πετυχαίνει μέσα από ανώνυμες καταγγελίες πολιτών για περιπτώσεις όπου έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του δημοσίου κ.ο.κ.

Το αν όλες αυτές οι καταγγελίες που αναφέρονται είναι αληθινές ή όχι αυτό είναι κάτι σχετικό αφού ο καθένας μπορεί να γράφει ανώνυμα ό,τι θέλει. Στατιστικά όμως αν για ένα πρόσωπο υπάρχουν πολλές καταγγελίες τότε θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Αν ρωτάται εμάς, πιστεύουμε πως δεν φτάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες για να εκθέσουν τη διαφθορά στην Ελλάδα και πως θα πρέπει να γίνουν μεγαλύτερες και πιο συντονισμένες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι χρήστες του διαδικτύου όμως φαίνεται να έχουν άλλη άποψη αφού έχουν ανεβάσει το teleiakaipavla σε πολύ υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας.

Όταν είχαμε πρωτογράψει για τη σελίδα αυτή ο μετρητής διαφθορά που βρίσκεται πάνω δεξιά ήταν μόλις στις 12.000 ευρώ. Τώρα το νούμερο αυτό έχει φτάσει τις 210.000 και συνεχίζει.
Εσείς τι γνώμη έχετε? Αρκούν τέτοιες προσπάθειες για να εκθέσουν αυτούς που πρέπει;
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger