Αδήλωτα 2,2 εκατ. δολάρια έχει η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σοβαρές αποκλίσεις στις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρήκε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής και το πόρισμα-φωτιά εμπλέκει την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Realnews οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων.

Το όνομα της Σταυρούλας Κουράκου εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman».

Το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ας σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός από την πρώτη στιγμή που δημιοποιήθηκε το όνομα της συζύγου του Ρούλας Κουράκου στη λίστα Λαγκάρντ δήλωσε ότι πρόκειται για συνωνυμία και χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα παντελώς ανακριβή.

Πηγή: iefimerida
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger