Ελαφριά μους από τον Στέλιο Παρλιάρο...

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και τα ρίχνουμε μέσα στην τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ με κυκλικές κινήσεις στο κέντρο έτσι ώστε να πετύχουμε μία υφή μαγιονέζας.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και γεμίζουμε ατομικά μπολ.

Δείτε την συνέχεια στο video.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger