Σοκ-Του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος ενώ εκείνος βίαζε δύο γυναίκες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο έρωτας αποδείχθηκε κακός σύμβουλος για μία νεαρή Καναδέζα, η οποία ένα μόλις μήνα μετά το γάμο της και ενώ πίστευε ότι είχε βρει τον ιδανικό σύντροφο, έμαθε ότι ο συζυγός της ήταν βιαστής.


Η Σάνον Μορόνεϊ λιποθύμησε από το σοκ, όταν έμαθε από την αστυνομία ότι ο σύζυγός της Τζέισον είχε συλληφθεί για το βιασμό δύο γυναικών!

Όταν η Σάνον γνώρισε τον Τζέισον, εκείνος της είχε αποκαλύψει ένα φοβερό μυστικό για το παρελθόν του: στα 18 του φυλακίστηκε για δέκα χρόνια, επειδή χτύπησε μέχρι θανάτου την 38χρονη συγκάτοικό του, που τον είχε απορρίψει ερωτικά.

Η Σάνον πίστεψε ότι ο σύντροφός της είχε μετανιώσει και ότι επρόκειτο για μια υπερβολική αντίδραση σε μία άτυχη στιγμή.

Έτσι δέχθηκε να τον παντρευτεί και να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια.

Όμως τελικά αποδείχθηκε πως ο Τζέισον δεν μπορούσε να ελέγξει το άρρωστο μυαλό του. Ένα μήνα μετά το γάμο τους απήγαγε δύο πελάτισσες από το κατάστημα όπου εργαζόταν, τις έβαλε δια της βίας μέσα σε ένα φορτηγάκι και τις πήγε σπίτι του, ενώ η γυναίκα του έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Ο 35χρονος άνδρας βίασε τις δύο γυναίκες, ενώ λίγες ώρες αργότερα, συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, ειδοποίησε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Τα δύο θύματα του 35χρονου, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τον αστυνομικό που μίλησε στη Σάνον, ήταν θέμα τύχης που οι γυναίκες δεν είχαν βρεθεί νεκρές.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι η Σάνον είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον άνδρα της, λίγα λεπτά πριν εκείνος ειδοποιήσει την αστυνομία για το έγκλημά του. Του είχε πει ότι μάλλον ήταν έγκυος, τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, με δύο γυναίκες τις οποίες είχε βιάσει και αφήσει λιπόθυμες...

Η Σάνον μετά το χωρισμό τους αποφάσισε να γράψει βιβλίο με την απίστευτη ιστορία της, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στον Καναδά και τη Βρετανία.

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger