Για μηχανικούς :Κάνε τη δουλειά σου πιo εύκολη με το Orbi

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το Orbi, με τις διάφορες λειτουργίες του που περιλαμβάνουν διαχείριση επαφών, ημερολογίου, εκκρεμοτήτων, και οργάνωση έργων και οικονομικών στοιχείων, σου προσφέρει πλήρη έλεγχο της δουλειάς σου με τον πιο απλό, εύκολο και ξεκάθαρο τρόπο. Ο έξυπνος σχεδιασμός του σε βοηθάει να χρησιμοποιείς την εφαρμογή, χωρίς να σε μπερδεύει και να σε προβληματίζει ο χειρισμός της.

Το βασικό μενού του Orbi είναι απλό με ευδιάκριτες ενότητες χωρίς περιττές επιλογές, που αυξάνουν την πολυπλοκότητα. Οι λίστες των δεδομένων έχουν κοινές ιδιότητες και λειτουργίες σε όλες τις ενότητες και αυτό σε διευκολύνει στο να μάθεις πιο γρήγορα το περιβάλλον και το χειρισμό του Orbi. Όλες οι πληροφορίες από τις λίστες δεδομένων μπορούν να εξαχθούν σε excel. Οι καταχωρήσεις σου αποθηκεύονται αυτόματα και έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείς για το αν «έσωσες» τις αλλαγές σου. Σε όποια οθόνη και να βρίσκεσαι μέσα στο Orbi, έχεις πάντα στη διάθεση σου το πεδίο της γενικής αναζήτησης, το οποίο ψάχνει παντού μέσα στο Orbi και σε διευκολύνει να βρεις αυτό που θέλεις. Επίσης με το έξυπνο dashboard, στην αρχική σελίδα του Orbi, μπορείς με μια ματιά να δεις και να διαχειριστείς βασικές πληροφορίες για τις δουλειές που έχεις να κάνεις, τα οικονομικά και τα ταμειακά σου διαθέσιμα μέσα από μια γραφική απεικόνιση της ρευστότητάς σου.

Όσο για τη δύσκολη και χρονοβόρα δουλειά που πρέπει να γίνει για να «περάσεις» τις επαφές σου στο Orbi, μην ανησυχείς καθόλου. Μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου από smartphone ή από το email σου μέσα στο Orbi εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στη Βοήθεια.

Χαρακτηριστικά

  • Πίνακας Ελέγχου (Dashboard)
  • Φιλικό προς το Χρήστη
  • Αυτόματη αποθήκευση δεδομένων
  • Εξαγωγή σε excel
  • Γενική αναζήτηση
  • Εισαγωγή επαφών από smartphone, email



Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger