Λειβαδιά: Ξεκίνησε σήμερα η β' κατασκηνωτική περίοδο στην Παλιομηλιά Ελικώνα

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Η κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση Παλιομηλιά Ελικώνα δέχθηκε σήμερα τα παιδιά που συμμετέχουν στη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο που ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Σε αυτή τη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο συμμετέχουν 60 παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ελικώνα μέσα από ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και το φυσικό πλούτο της περιοχής μας. Βασική στόχευση του κατασκηνωτικού προγράμματος αποτελεί η ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας, η προσωπική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και η τόνωση της ομαδικότητας που εκφράζεται μέσα από το θέατρο, το τραγούδι και το χορό.

Προσδοκία του Δήμου Λεβαδέων είναι να μπορέσει να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του Δήμου Λεβαδέων και ιδιαίτερα των παιδιών οικογενειών με χαμηλό εισόδημα την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 5 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου και στην οποία φιλοξενήθηκαν συνολικά 56 παιδιά.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger