Συνάντηση Σαμαρά-Μανιτάκη για το Δημόσιο

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το χρονοδιάγραμμα για τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα τίθεται επί τάπητος στη συνάντηση που έχουν το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης. 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Έθνος, ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για τη διαθεσιμότητα 25.000 υπαλλήλων, των αλλαγών στα οργανογράμματα των δημοσίων οργανισμών και την αξιολόγηση των ικανοτήτων του προσωπικού, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους.

Ο χώρος της Παιδείας, ο ευρύτερος δημόσιος τομέας και η τοπική αυτοδιοίκηση αναμένεται να αποτελέσουν τις τρεις βασικές δεξαμενές της διαθεσιμότητας .

Από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις δημοτικές επιχειρήσεις εκτιμάται ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα 15.000 υπάλληλοι από το σύνολο των 25.000 που θα προκύψουν το 2013.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το κυβερνητικό συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου θα παρουσιαστούν τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger